Αυτός ο Ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης

Super Service - Δίκτυο Επιλεγμένων Συνεργατών

To δίκτυο καταστημάτων superService αποτελείται από επιλεγμένους συνεργάτες της Goodyear Dunlop, που εξειδικεύονται στην εμπορία ελαστικών και υπηρεσιών για το αυτοκίνητό σας.

Το superService γεννήθηκε στην Ιταλία στις αρχές της δεκαετίας του ’90, ως αποτέλεσμα της ισχυρής ζήτησης από τους αυτοκινητιστές για ένα δίκτυο που να συνδυάζει την ποιότητα των προϊόντων με αποκλειστικές υπηρεσίες.

Στην Ελλάδα, παρουσιάστηκε το 2010 και σήμερα αριθμεί 25 σημεία πώλησης πανελλαδικά.


Τα σημεία superService είναι επανδρωμένα με εξαιρετικά ικανούς επαγγελματίες, που είναι σε θέση να καλύψουν τις ανάγκες των οδηγών, παρέχοντας όχι μόνο ελαστικά, αλλά και την τεχνική υποστήριξη και τις παρεμβάσεις της τακτικής και έκτακτης συντήρησης.


Το δίκλεγμένων συνεργατών superService αποτελεί μέρος ενός ευρωπαϊκού δικτύου αντιπροσώπων κάτω από την ομπρέλα της Goodyear Dunlop, με πάνω από 4.000 σημεία πώλησης και εξυπηρέτησης.


Ο σύγχρονος τεχνικός εξοπλισμός των καταστημάτων superService, η συνεχής ενημέρωση και εκπαίδευση του προσωπικού και η πολυετής πείρα στον κλάδο των ελαστικών, εγγυώνται τον επαγγελματισμό, την άριστη εξυπηρέτηση καθώς και εξατομικευμένες υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες του κάθε αυτοκινητιστή.


Στο δίκτυό μας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε δίπλα σας έναν επαγγελματία που θα σας παρέχει τις κατάλληλες συμβουλές και προτάσεις, που θα καλύψουν ιδανικά τις ανάγκες και απαιτήσεις σας.